CHP Belen’den 19 Mayıs Gençlik Şöleni

0
171

chp belen-şölen1CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Seçim Komitesinin işbirliği ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçede bir şölen tertip etti.

Seçim Bürosunun açılışının da gerçekleştirildiği şölende sahne alan CHP’nin bölgedeki bilinen yüzü Fuat İnan şarkılarıyla şölene renk kattı.

chp belen-şölen2

Şölende ilk konuşmayı CHP Belen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya yaptı. Çerçikaya konuşmasında gençlerin önemine değinerek, bugün, yarın ve her zaman Atatürk’ün çizdiği yoldan yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’i kürsüye davet etti.

chp belen-şölen3

Başkan Yüksel milli bayramların kutlamalarına engel olamayacaklarını söyleyerek; “İşsizlik artmış, gözyaşı artmış, hapishane sayısı artmış ve insanlar gelecek kaygısı taşır olmuşlar. Yalanla iman bir arada olmaz. Son 5-6 ay içerisinde 51 kez şanlı bayrağımız indirildi, 59 defa Atatürk büstüne saldırı yapıldı” dedi. Yüksel ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına değinerek Belen’i yeniden inşa edeceklerini belirtti.

chp belen-şölen4

Milletvekili Adayları Mevlüt Dudu ve Riyat Kırmızıoğlu’nun katılımıyla mitinge dönen Gençlik Şöleninde vurgu 7 milletvekili oldu. Milletvekili Dudu, meclise iki kadın vekil göndereceklerini söyleyerek 7 Milletvekili hedeflediklerini kaydetti. Adaylar ve İlçe Başkanları tarafından gerçekleştirilen açılış sonrası Belen Şehitler Abidesinden Atatürk Anıt Alanına kadar yüzlerce kişiyle Fener Alayı gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here