CHP Belen İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Çelik; “İşimiz Gücümüz Belen”

0
19

CHP Belen İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Çelik, Belen Belediye Meclisi CHP Grubu olarak, Belen yararına olacak 9 öneriyi meclise sunduklarını duyurdu.

Seçimlerde kullanmış oldukları ‘İşimiz Gücümüz Belen’ sloganı ile hareket ederek, Belen’in yararına olacak her projede görev alacaklarını kaydeden Çelik; “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği seçimlerinde çok değerli halkımız mecliste Cumhuriyet Halk Partisi’ne muhalefet görevi verdi. Emeklimizin, İşçilerimizin, Çiftçilerimizin, Emekçilerimizin, Kadınlarımızın, Gençlerimizin, kısaca halkımızın teveccühleri ile meclis üyesi çıkartma başarısını göstermiştir.

Seçimlerde kullanmış olduğumuz, ‘İşimiz Gücümüz Belen’ sloganı lafta kalmayarak Belen halkımızın yararına toplumumuzun menfaatlerine yararlı bugüne kadar yapılması gereken ama yapılmayan eksikleri Belediye Meclis Üyelerimiz ile Belediye Meclisin Eylül 2024 toplantısında gündeme alınması için Belediye Meclis başkanlığına 23.08.2024 tarih ve 2735 sayı ile kayda geçirdiğimiz 9 adet önergemizi yazılı olarak teslim etmiş bulunmaktayız. Dokuz önerimizin tamamı toplum yararına olan önerilerdir.

Belediye Meclis grubunda sayısal olarak çoklukta bulunan Meclis Üyesi Arkadaşların seçimlerde kullandıkları “Şeffaf Belediyecilik” sloganına sadık kalarak hareket edeceklerinden en ufak bir kaygı dâhi duymuyorum,.

Cumhuriyet Halk Partisi meclis grubu olarak kimden gelirse gelsin Belen halkımızın yararına olan her önergeyi desteklediğimizi bizlerin göremediği siz değerli hemşerilerimizin isteklerini önerilerini mecliste sizlerin temsilcisi olan, mecliste sizlere sözcüsü olan; bizlere iletmenizi arz ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here