Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ergin, İTSO’yu Ziyaret Etti

0
108

itso-ziyaret1Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun deniz sahillerinde oluşan veya oluşabilecek çevre kirliliği konuları ele alındı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun deniz sahilinde özellikle Karaağaç bölgesinde denize karışan lağım sularının çevreyi kirlettiğini ve bu bölgede insanların denize girdiğini belirterek; “Çevre kirliliğinin yanı sıra bu bölgede denize giren insanların sağlığı da tehlikeye giriyor. Çevre konusunda özellikle sahillerimize gerekli önemin verilmesini bekliyoruz” dedi.

Ziyarette söz alan Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin; “Sorunların çözümü noktasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın talimatı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Şu an deniz sahillerinin çevre temizliği ve çalışma yetkisi HATSU’nun elinde. Bizlerde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yapacağız ve sahildeki çevre kirliliği konularını da görüşerek ele alcağız Yapılacak toplantılarda bu konuları da ele alacağımızı ve gündeme getireceğimizi belirmek isterim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here