Cengiz Gül, Yeniden Genel Başkan

0
323

cengiz gül açıklama5Gül; “İsdemir’de Sahada Kazandığımız Hakkı Bırakmayacağız”

Çelik-İş Sendikası 13. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da Başkent Öğretmen Evi’nde gerçekleşti. Genel Kurulda Cengiz Gül, güven tazeleyerek yeniden Çelik-İş Genel Başkanı seçildi. Coşkulu geçen genel kurul, olgun bir havada tam bir beraberlik ve dayanışma içinde geçti.

Genel Kurula Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı, Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, AK Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutar, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcıları Settar Aslan, Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay, Çelik – İş Sendikası Onursal Başkanı Feridun Tankut, MESS Genel Sekreteri Hakan Yıldırımoğlu, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri ile diğer bazı konuklar katıldılar.

Yapılan seçimler neticesi Çelik-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu üyeleri, şu isimlerden oluştu; Genel Başkan A.Cengiz Gül, Genel Sekreter Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel, Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner, Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Ahmet Çolak, Murat Özkal, Hasan Şam, Mustafa Erturhan ve Ali İhsan Dal isimlerinden oluştu.

cengiz gül açıklama6

Çelik-İş Sendikası Genel Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Ali Atar, Mustafa Karayel, Adnan Değirmenci, yedek üyeliklere ise Önder Aykaç, Aykut Yıldız ve Zafer Yılmaz seçildiler. Sendikanın Genel Disiplin Kurulu üyeliklerine de Levent Taşdemir, Caner Arıcıoğlu, Yücel Karakuş isimlerden teşekkül etti. Genel Disiplin Kurulu yedek  üyelerine de İbrahim Sarıgül, Kerim Taş ve Ekrem Korkmaz seçilmiş oldular.

Öte yandan Hak-İş Konfederasyonu Üst Kurul Delege adayları 42 isimden oluştu. İsimler şöyle; Yunus Değirmenci, Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner, Mehmet Zop, İbrahim Selimoğlu, Şevket Yıldırım, Kürşat Sarı, Mustafa Kalkan, Ersin Coşan, Ulvi Üngören, Ramazan Çınar, Alaattin Danışman, Ali Bilen, Levent Yazıcı, Celalettin Korkmazyürek, Rüstem Çabuk, Mehmet Toruntay, Orhan Elbüstan, Ali Kaya, Hasan Şam, Şakir Süyüm, Mustafa Aktay, Ahmet Çolak, Mehmet Bozkurt, Şerafettin Koç, Rafet Gündoğdu, Murat Özkal, Sinan Yüksel, Hüseyin Cansu, Hakan Kaplan, Sedat Aydın, Alpay Savcı, Ali İhsan Dal, Mustafa Erturhan, Hasan Doğrul, Özer Kılıç, Erkan Durmaz, Ökkeş Göl, Abdulmecit Akay, İsmail Özden ve Bünyemin Özer.

Yapılan seçimlerden sonra bir teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül; “Yönetim kurulu ve diğer kurullarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. İki yıl önceki genel kurulda Karabük sorununu çözeceğiz demiştik ve çözdük. Bu genel kurulda da İsdemir’deki sorunu çözeceğimizi İfade ediyorum. Saha da kazandığımız hakkımızı kimseye bırakmayacağız” dedi.

Daha sonra yeni yönetim kurulu üyeleri alkışlarla sahneye davet edildi ve eller havada beraberlik pozu verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here