Çelik-İş Sendikası’ndan Gövde Gösterisi

0
81

çelik-iş açıklama3Yetki Bayramı!

Çelik-İş Sendikası’nın  İsdemir Karayolları sahasında yaptığı bilgilendirme toplantısı coşkulu geçti. Düzenlenen bilgilendirme toplantısına Çelik-İş Sendikası, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri  Rifat Alpboğan ve çelik işçileri katıldılar. Coşkulu kalabalığın alkış slogan ve sevgi gösterileri arasında bir konuşma yapan Şube Başkanı Mehmet Demir “Yetki Bayramınızı, Ramazan Bayramınızı, yani çifte bayramınızı kutluyorum” dedi.

Şube Başkanı Demir destek sloganlarıyla kesilen konuşması sırasında “Sevgili emekçi kardeşlerim. Sizlere iki bayramı bir arada yaşatmak ve sizlere müjde vermek üzere buradayız. Bazı sebeplerle kırgın olup da yetkisizlik isteyenler ile diğer sendikaya giden arkadaşlar bilsinler ki bugün itibarıyla ezici çoğunluk Çelik-İş’tedir. Namusu ve şerefi ile üretim yapan hiçbir kardeşimiz, ekmeğiyle ilgili kaygı duymasın. Sizin teminatınız, yiğit Çelik-İş Sendikası yöneticileridir.

çelik-iş açıklama4

Gerek biz çalışanların gerekse de işverenin yani iki sosyal tarafın temel görevi sağlıklı çelik üretmektedir. Bizlerin emekçiler olarak fabrikaya ortak olma gibi bir niyetimiz yoktur. Bizlerin talebi masumane ve karşılanabilir taleplerdir. Hal böyleyken işverenle, sendikamızı düşman gibi göstermek istiyorlar. Oysa işverenle diyalogumuz iyi ve mevcut sorunları diyalog yoluyla çözme gayretindeyiz. İnsanca yaşamak istiyor ve üretimden payımızı almak istiyoruz.

Ramazan ayının bu mübarek gününde sizleri daha fazla burada tutmak istemiyorum. Yetki Bayramınızı, Ramazan Bayramınızı yani çifte bayramınızı kutluyorum. Yaşasın işçilerin birliği. Yaşasın Hak-İş, Yaşasın Çelik-İş” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here