Çalımbay ve Aboubakar Atakaş Hatayspor’da!

0
29

Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayıran Atakaş Hatayspor, deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile anlaştı. Daha önce Süper Lig’de birçok takıma hocalık yapan Çalımbay, kariyerinde ilk kez Atakaş Hatayspor’u çalıştıracak. Atakaş Hatayspor’un yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımı ile önceki gün ilk antrenmanına çıktı ve Bordo-Beyazlı oyunculara sürekli direktifler verdi.

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının çalışmalarını Mersin Erdemli’de sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Erdemli Atış Poligonunda gerçekleştirilen ilk antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenmanda dar alan çalışması gerçekleştirildi.

Vincent Aboubakar da Geliyor

Atakaş Hatayspor ayrıca flaş bir transfere de imza attı. Beşiktaş’ın deneyimli golcüsü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Aboubakar Milli Takım maçlarının ardından Mersin’e gelerek takıma katılacak.

Konuyla ilgili Atakaş Hatayspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada; “Daha önce Porto ve Beşiktaş takımlarında forma giyen, Süper Lig’de oynadığı 91 maçta 45 gol atan ve 12 asist kaydeden tecrübeli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Vincent Aboubakar Kamerun Milli Takım kampındadır. Milli takım maçları tamamlandıktan sonra Mersin’e gelerek takımla çalışmalarına başlayacaktır” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here