Çakmakkaya; “19 Mahallede Aktif Olarak Çalışıyoruz”

1
188

chp belen gençlik5CHP Belen Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Mustafa Çakmakkaya; “19 Mahallede Aktif Olarak Çalışıyoruz”

CHP Belen İlçe Teşkilatı, yaptığı çalışmalarla vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. CHP Belen İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren CHP Belen Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Mustafa Çakmakkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçe Başkanımız Fevzi Yüksel’in başkanlığında birçok çalışmaya imza attık. Seçim Komitesi Başkanımız Sabriye Uçum ve komite üyeleri ilçe teşkilatının programlarını düzenliyor.

chp belen gençlik6

Gündüz ve geceleri ev toplantıları düzenleyerek daha geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyoruz. Adaylarla halkı bir araya getirecek programlar düzenliyoruz. Kadın Kolları gündüzleri ev ev gezerek seçim beyannamesini anlatıyor ve broşür dağıtıyor. Gençlik Kollarımız gece yarılarına kadar çalışıyorlar. Afiş ve bayrak asma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yani teşkilat olarak organize olmuşuz. Belen’in 19 mahallesinde aktif olarak çalışıyoruz.

chp belen gençlik7

Geçtiğimiz hafta Kıcı Mahallesi’ndeki ilköğretim okulunun kermesine, Belen Ziya Gökalp ilköğretim okulu ve Kanuni Sultan Süleyman ilköğretim okulunun anasınıfı öğrencilerinin el işi sergilerine, hemşerilerimizin acılı ve sevinçli günlerine, Cırtıman Mahallesi Ada mevkiinde düzenlenen HBBB Doç. Dr Lütfü Savaş ve CHP Adaylarının katıldığı kahvaltı programına katıldık. Çalışmalarımıza aralıksız ve geceli gündüzlü devam edeceğiz.”

1 YORUM

  1. Mrb. Haberimize yer verdiginiz icin tesekkur ederiz. Resmin uzerinde yazan yazi “chp belen ilce baskani cakmakkaya” ben genclik kollari egitim sekreteriyim. Yanlis anlasilmalara neden oldu. Bende secim yogunluklarindan gec fark ettim.Rica etsem degistirebilirmisiniz. Saygilarimla iyi calismalar

    Mustafa CAKMAKKAYA
    Chp Belen Genclik Kollari
    Egitim sekreteri

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here