Büyükşehirden Cumhuriyet Bayramında Muhteşem Konser

0
138

cumhuriyet konseri2Hatay Büyükşehir Belediyesi cumhuriyetimizin 91. yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında, İskenderun’da Cahit Berkay ve Emrah Karaca konseri düzenledi.

İskenderun Atatürk Anıt Alanında düzenlenen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP milletvekili Mevlüt Dudu ve binlerce hemşerimiz katıldı. Konseri seyirciler arasında izleyen Başkan Savaş’a vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgi gözlerden kaçmadı.

Türk rock müziğinin efsane grubu Moğolların kurucularından Cahit Berkay ve Cem Karaca’nın Oğlu Emrah Karaca muhteşem sahne performanslarıyla konsere gelen tüm sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

cumhuriyet konseri3

“Ağrı dağı efsanesi” ile başlayan konserde, Türk rock müziğinin efsane sanatçısı Cahit Berkay, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ve “Dila Hanım” gibi film müziklerinin yanı sıra Cem Karaca ve Barış Manço’nun sevilen şarkılarını da seslendirdi. Emrah Karaca babasının şarkılarını seslendirirken sanatseverlerden bolca alkış aldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyet Konserinde onuncu yıl marşı eşliğinde gerçekleşen havai fişek gösterisi tüm vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

cumhuriyet konseri4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş konser sonunda yaptığı konuşmada; “Çanakkale, Sakarya, Conkbayır, Dumlupınar ve Kocatepe efsanelerinin, finalinin adı Cumhuriyet’tir. 7 den 70’e bir ulusun küllerinden doğmasının adıdır Cumhuriyet. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here