Büyükşehir Belediyesi Yayladağı Koordinasyon Merkezi Hizmete Girdi

0
84

büyükşehir-yayladağı1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yayladağı Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirerek halkın hizmetine sundu. Yapılan açılışta Başkan Savaş; “Yaptığımız bu hizmet Hatay’ın bütünlüğü için ve Yayladağı’nın geleceği içindir” dedi.

Türk Bayraklarıyla karşılamaların yapıldığı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisiyle başlayan açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yayladağı Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Yapılan açılış töreninde konuşma yapan Başkan Savaş; “Bütün renklerimiz burada, sayın kaymakamımıza başkanımıza buradaki tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum, çünkü biz bunu Yayladağı’ndaki tüm hemşerilerimize hizmet için yapıyoruz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler birbirimizi tamamlayıcı unsurlarız, büyükşehir ve ilçe belediyeler olarak, bugüne kadarda birçok ortak çalışmalarımız oldu. Yayladağı’nın çok hizmete ihtiyacı var özellikle altyapı konusunda, inşallah biz beş sene içerisinde Antakya’ya yaptıklarımızı azimle çalışarak Yayladağı’na da yapmak istiyoruz.

büyükşehir-yayladağı2

Cevval bir Genel Müdürümüz ve iyi bir ekibimiz var, biz onlardan çok şey bekliyoruz. Bugünlerde biraz sıkıntı var birazını biz yüklendik birazını ilçe belediyemiz yüklendi. Aydınlık günler inşallah çok yakında. 40 litrelik güzel bir su bulduk o suyu taşıyıp Yayladağı’ndaki hemşerilerimizi rahatlatacağız. Ama Yayladığı’na biz sadece su, kanalizasyon altyapı, hizmetleri değil, üst yapıda da güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Hizmetlerimizi ilçe belediye başkanımızla birlikte yapmak istiyoruz. Mehmet beyle birlikte omuz omuza verip Yayladağı’na hizmet edeceğiz” dedi.

Yayladağı Kaymakamı Altınışık ise, bu güzel etkinliğe iştirak etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Bu koordinasyon merkezinin ilkinin bu ilçede açılması bizleri oldukça mutlu etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin halkımıza güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum, şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum ve hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş ve diğer protokol mensupları Yayladağı Koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here