Büyükşehir Belediyesi Temizlik Ekipleri İbadethaneleri Temizliyor

0
71

ibadethane temizliği1Hatay Büyükşehir Belediyesi kurduğu İbadet Yerleri Temizlik Ekipleri ile Hatay genelinde bulunan tüm ibadet yerlerini temizliyor. Her dine mensup hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yapabilmeleri adına Hatay genelinde ayrım yapmadan tüm ibadet yerlerinde çalışmalarını sürdüren temizlik ekipleri vatandaşın takdirini topluyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli bir şekilde temizlenen ibadethanelerin yeni adresi Yayladağı Şeyh Ahmet Kuseyri Cami ve Türbesi oldu. Halı yıkama makinesiyle tek tek yıkanan halılarla, ibadethanelerde daha hijyenik ortam sağlanmış oluyor.  Ayrıca pencere ve sütunları da büyük bir titizlikle temizleyen Büyükşehir Belediyesi İbadet Yerleri Temizlik Ekipleri, Şenköy halkının gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet etmelerini sağlıyor.

İbadethane temizliğinin Büyükşehir Belediyesi’nin görevi olduğunu vurgulayan Büyükşehir ekipleri, yaptıkları hizmetin halkın manevi duygularına dokunmasından dolayı büyük haz duyduklarını belirttiler.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İbadet Yerleri Temizlik Ekipleri, ilerleyen günlerde ibadethanelerin temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here