Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

0
104

büyükşehir-asfalt4Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu asfalt çalışmaları Arsuz’un Üçgüllük Mahallesinde yapılmaya devam ediyor.

Arsuz halkının girintili çıkıntılı yollar nedeniyle ulaşımda yaşadıkları tehlikeyi ve sıkıntıyı göz ardı etmeyen HBB, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerle birlikte yürüttükleri asfalt çalışmalarını Arsuz’un Üçgüllük Mahallesi’ne taşıdı.

Arsuz Üçgüllük Mahallesi’ne yapılan 2500 metrelik asfalt çalışması halkın yüzünü güldürürken; ulaşımı da kolaylaştırarak trafiğin güvenli bir şekilde akmasını sağlamış oldu.

büyükşehir-asfalt5

Atik Yaylası Yolunu Asfaltlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Belen Atik yaylasında da 7 km’lik yolun asfalt çalışmalarını bitirdi. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yürütülen çalışmada atik yaylası yolu hemşerilerimizin hizmetine girdi.

Atik Yaylası’nın ilk defa beton asfaltla tanışmasından dolayı bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Savaş’a teşekkür etti.

HBB Atik Yaylası’nın yıpranan ve kullanılamaz hale gelen yolun asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ara sokaklarda parke döşeme çalışmalarını da yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here