Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

0
72

büyükşehir çalışma2Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Hatay genelinde yürütmüş olduğu yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samandağ ilçesinde bulunan eski devlet hastanesi yıkılıp yerine yeni ve modern bir hastane binası yapılıyor. Yeni açılacak olan hastanenin yol ve çevre düzenleme çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Ayrıca Hassa Yukarıfakılılı ve Samandağ Yeniköy mahallelerinde bulunan, il özel idaresinden kalan köprülerin dolgu çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından tamamlandı. Bunun yanında Reyhanlı Karaçamlık mahallesinde 4500 metre, Belen Sarımazı mahallesinde 1000 metre, Yayladağı Çatbaşı ve Ayışığı mahalleleri arası 2200 metre olmak üzere toplamda 7700 metre yol onarım ve asfaltlama çalışmaları yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, il genelinde hasarlı yolların tespit edilip, onarım ve yama işlerinin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here