Büyük Şanssızlık!

0
276

körfez iskenderunspor20Körfez İskenderunspor, deplasmanda oynadığı Ümraniyespor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koymasına karşın galip gelemedi. İleri uçtaki futbolcularımız yakaladıkları net pozisyonları gole çeviremeyince Turuncu-Mavililer 1 puana razı oldu…

Stat: Ümraniye Belediye

Hakemler: Eray Aldemir**, İbrahim Bekler**, Volkan Cindemir**

Ümraniyespor: Burak**, Mustafa**, Mehmet**, Ömer**, Erol*, Samet**, (Dk.46. Aytek*), Ziya**, Bahadır**, İbrahim Akdağ**, (Dk.46. İbrahim Fatih**), Yasin*, (Dk.86. Bulut*), İzzet*

Körfez İskenderunspor: Kadir***, Mehmet Yeniler***, Ersoy**, Murat Paluli***, Serdar**, Ömer Gür***, (Dk.82. Emre*), Mustafa Serkan***, Murat Kurt***, Semih**, (Dk.Halil İbrahim**), Hamza Gür***, Edim Demir***

Sarı Kartlar: Yasin (Ümraniyespor), Hamza, Edim, Ersoy, Ömer, Emre (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, deplasmanda konuk olduğu Ümraniyespor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, ileri uçtaki futbolcuların yakaladıkları net pozisyonları gole çeviremeyince 1 puana razı oldu. Mavi-Turunculu forvet elemanları net pozisyonlar sonunda ağları sarsamayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Ümraniyespor ile dün yaptığı karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın hemen başında Hamza Gür ile gole yaklaştı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Hamza’nın son vuruşu etkili olmayınca, temsilcimiz önemli bir gol pozisyonundan yararlanamamış oldu.

körfez iskenderunspor21

Deplasmanda olmasına karşın ilk yarıda rakibine oranla biraz daha iyi bir futbol ortaya koyan Körfez İskenderunspor, kendisini öne geçirecek golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklara sahne oldu. Rakibine oranla yine daha üstün ve daha baskılı olan Körfez İskenderunspor’da ileri uç adamları yakaladıkları net pozisyonları cömertçe harcadılar. Her iki takımda 90 dakika sonunda birbirine üstünlük sağlayacak golü atamayınca, karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

Körfez İskenderunspor, ligin üst sıralarını kovalayan Ümraniyespor karşısında deplasmandan aldığı 1 puan ile ligde puanını 15 çıkarırken, lig sıralamasında bir basamak geri düşerek 13. sıraya yerleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here