Büyüdükçe Güçleniyoruz!

0
137

gazete kutlama7Kentimizin ilk gazetesi olan Gazetemiz İskenderun, dün 68. kuruluş yıldönümünü kutladı. Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 68 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşadı.

gazete kutlama8

Ramazan ayı içerisinde olmamız nedeniyle, kuruluş yıldönümümüz için kokteyl düzenlenmezken, gazetemize gelen tebrik telefonları ve mesajların ardı arkası kesilmedi. Kuruluş yıl dönümümüz nedeniyle Gazetemiz idarehanesine de dün bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

gazete kutlama9

Günün Sürprizi Minik Ziyaretçiler Oldu

Sabah saatlerinden başlayarak gün boyu meslektaşlarımız bizi yalnız bırakmazken, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Turan Yenievli de ziyaretimize gelerek, sevincimizi ve gururumuzu paylaştı. Demokrat Parti Hatay İl Teşkilat Sorumlusu Coşkun Çelenk de gazetemize gelerek kuruluş yıldönümümüzü kutladı ve Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile sohbet etti.

gazete kutlama10

Gün boyu birçok okurumuz ve dostlarımız da gazetemiz idarehanesine gelerek bu mutlu günümüzü bizimle paylaşırken, bazı arkadaşlarımız da çiçek ve mesaj göndererek, telefon ederek mutluluğumuza ortak oldular.

Gazetemize gelen konukları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Editörümüz Helga Terbiyeli ile Muhabirimiz Zeki Kutlu karşıladı.

gazete kutlama11

Günün sürpriz konukları ise minik öğrenciler oldu. İskenderun Gençlik ve Spor Merkezindeki kurslara devam eden minik öğrenciler, öğretmenleri ve Merkez Müdürü Ahmet Keskin önderliğinde gazetemizi ziyaret ederek, kuruluş yıldönümümüzü kutladılar. Gazetemiz imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli’ye gazetecilikle ilgili sorular da soran öğrenciler, gazetecilik hakkında bilgiler edinmiş de oldular.

gazete kutlama12

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de çiçek göndererek kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

İskenderun Gazetesi olarak, ziyaretimize gelerek, mesaj ve çiçek yollayarak, telefon ederek 68. kuruluş yıldönümümüzü kutlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here