‘Burada Olmaktan Mutluyum, Başarılı Olacağız!’

0
530

körfez iskenderunspor38Serdar Erişen Körfez İskenderunspor’un Yeni Kaleci Antrenörü Oldu

Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, İskenderun doğumlu kaleci antrenörü Serdar Erişen’i renklerine bağladı. Erişen takımın başarısı için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Bir yandan yeni sezon çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan takımı ve teknik kadroyu güçlendirme yoluna giden Körfez İskenderunspor, kaleci antrenörü sorununu da halletti. Turuncu_mavili ekip, kaleci antrenörü sorununu, aralarında Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Çanakkale Dardanelspor, Tarsus İdman Yurdu, İstanbul Kartalspor, Anadolu Üsküdarspor’un da bulunduğu 11 profesyonel takımda toplam 14 yıl kalecilik yapan İskenderunlu Serdar Erişen ile çözdü. Başarılı sporcu Erişen, Körfez İskenderunspor’un Ankara Kızılcahamam kampına katılarak, çalışmalarına başladı.

Çiçeği burnunda genç Kaleci Antrenörü Serdar Erişen, takımla yaptığı anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Memleketimin takımı Körfez İskenderunspor’a gelmekten büyük mutluluk duymaktayım. Takımımızı başarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için tüm İskenderunluların takımına sahip çıkmalarını arzu etmekteyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here