Bu Yıl Yeni Yıl Hediyelerine Rağbet Oldukça Az…

0
24

Yeni yıl yaklaşırken, insanlar sevdiklerine hediye alarak onları mutlu etmek ister. Yeni yılın yeni başlangıç olduğunu düşünen ve bu yönde umut besleyen insanlar, bu heyecan ve sevinçlerini küçük hediyelerle sevdikleriyle paylaşır. Bu yıl da küçük Noel Babalar, karküreleri, yılbaşı süsleriyle bezenmiş müzik kutuları, kişiye özel hediyelikler mağazalardaki raflarda yerini aldı.

Önceki senelere göre bu yıl satışların oldukça düşük olduğunu söyleyen İskenderun Hediyelik Mağazası İşletmecisi Abdullah Basık; “İskenderun Hediyelik olarak kişiye özel hediyelikler yapıyoruz. Rakı bardağından, kahve fincanına, kupalara kadar hep kişiye özel hediyeler hazırlıyoruz. Müşterilimiz mağazamızdan aldığı ürünlerin hepsine isimlerini yazdırabiliyor, kendi fotoğraflarını yaptırabiliyorlar.

Bütün ürünlerimizi kişiye özel hale çevirebiliyoruz. İçerisinde çikolata, küçük biblolalar, kar küreleri, ayıcıklar ve daha birçok ürünün olabileceği hediye kutuları hazırlıyoruz. Ancak bu sene talepler çok düşük. Her sene daha iyiydi. Fiyat artışları ve ekonomik kriz sebebiyle satışlarımız istediğimiz gibi değil. Biz daha önceki senelerde bir ay öncesinden başlardık çalışmaya, şu an sizde görüyorsunuz üç dört gün kala dükkânımız hala boş” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here