“Bu Toprakları Emperyalistlere Peşkeş Çektirmeyiz”

0
93

TGB’lilerden NATO Askerlerine Gözdağı!

İşgalle başlayan vatan nöbetinin çuval arsızlarını bu topraklardan atana dek ülkenin her karışında devam edeceğini duyuran Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İskenderun Başkanı Barış Özer, çuvalın bir simge olduğunu fakat bundan sonraki tepkilerinin çok daha büyük ve çok daha etkili olacağını duyurdu.

İskenderun’da NATO askerlerinin kafalarına çuvalı geçirdikleri yerde toplanan TGB’liler, ABD ve NATO askerlerine gözdağı verdiler. Birlik adına konuşan İskenderun Başkanı Özer, “Biliyorsunuz ki ülkemiz adım adım bölünme ve işgal sürecine sürükleniyor. Recep Tayyip hükümetinin NATO’dan istediği patriotlar ve bunların kurulumunu sağlayacak askeri ekip ülke topraklarına giriş yaptı. Daha öncede söylediğimiz gibi bunlar ülkemizi korumaya yönelik değildir. Suriye sınırına yerleştirilecek olmaları da ayrı bir dikkat çekici noktadır.

Asıl tehlike Suriye’den değil; işbirlikçi iktidardan gelmektedir. AKP hükümetinin isteğiyle ülkemize gelen NATO askerlerini ülkelerinden çıkmadan önce uyarmıştık. Bu topraklar NATO’nun değil Türk Milletinin olduğunu söylemiştik. Ama tüm uyarılarımıza rağmen ülkemize giriş yapmaya devam eden ‘Çuval Arsızları’na bu topraklarda rahatça gezemeyeceklerini söyledik ve gösterdik” dedi.

Almanya ve Hollanda patriotlarının ardından önceki gün akşam saatlerinde Amerikan patriotlarının da İskenderun limanına geldiğini hatırlatan Özer; “Gemilerle getirilen patirotların yanı sıra binlerce NATO askeri ülkemize ayakbastı. 23 Ocak günü tüm uyarılara rağmen İskenderun sokaklarında rahatça gezebileceklerini zanneden NATO askerine geçirdiğimiz çuvalla sözümüzü yerine getirmeye devam ettik ve bu mücadeledeki kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik. Her türlü güvenlik tedbirlerini aldıklarını söyleyen Amerikanperverler görüyoruz ki, misafirle işgalcinin ayrımını yapamamaktadır. Ama bizler bu ülkenin vatansever evlatları onlara vatanperverliği de öğreteceğiz misafirperverliği de!

Daha önce de söylediğimiz gibi işgalcileri ve bu işgale müsaade edenleri tekrar uyarıyoruz; bu topraklar NATO’nun değil bizimdir! Türk halkınındır! Kurtuluş savaşında binlerce zorlukla savunduğumuz bu toprakları emperyalistlere peşkeş çektirmeyiz. Bu ülkenin vatansever devrimcileri olarak ülkemizin işgaline müsaade etmeyiz. Çuval bir simgedir, bundan sonraki tepkilerimizin çok daha büyük, çok daha etkili olacağını buradan duyuruyoruz. Patriotları yerleştirmek için gittikleri şehirlerde onları çok daha büyük bir tepki ve direniş beklemektedir. İşgalle başlayan vatan nöbeti çuval arsızlarını bu topraklardan atana dek ülkenin her karışında devam edecektir.

Son olarak söylemek istiyoruz; bu topraklarda Mustafa Kemaller hiçbir zaman yenilmedi-yenilmez. Eğer bunu akıllarının bir köşesinde tutarlarsa kendileri açısından çok daha sağlıklı kararlar verebileceklerine inanıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here