‘Bölgemiz, Hızla Gelişiyor, Kalkınıyor!’

0
97

orhan karasayar19Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Karasayar’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili ve 25. dönem 2. sıra adayı Orhan Karasayar, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde Hatay genelinde sürdürüyor. Gittiği her ilçede Ak Partinin icraatlarını anlatan Karasayar, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük bir önem taşıdığını belirtiyor.

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’i makamında ziyaret eden Karasayar, Başkan Demirel ile bir süre sohbet edip Hassa’nın sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Karasayar; “Hassa bölgemiz Ak Parti’ye her zaman destek vermiştir. Bunun için Hassalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hem yerel hizmetlerde hem de merkezi hükümetten bölgeye gelecek hizmetlerde el birliğiyle yoldaş oluruz, beraber yürümeye devam ederiz. Hassa’daki hava bunu teyit ediyor. İnşallah bu 7 Haziran 2015 seçimlerinde hep birlikte kaldığımız yerden yolumuza devam ederiz, bizi ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

orhan karasayar20

Başkan Demirel ise; “Çok muhterem milletvekili adayımız Orhan Karasayar abimizi her türlü deneyimi, donanımı, yetişimi ile yeniden milletvekili olarak görüyoruz. Bölgemiz için Hatay’ımız  için güzel ve başarılı çalışmalar yapağına inanıyorum. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra ziyaret edilen Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne kadar partili partisiz herkese eşit hizmet götürmek için yoğun bir çaba sarf ettik. 7 Haziran’da Erzin Ak Partiye büyük bir destek verecektir. Sizlerin her zaman yanındayız. Seçimlerin huzur ve barış ortamında geçmesini diliyoruz” dedi.

Karasayar ise Hatay’ın her bölgesini karış-karış gezdiklerini belirterek; “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Türkiye son on üç yılda büyük atılım gerçekleştirdi. Bu kalkınmadan Erzin’de faydalandı. Bölge hızla gelişiyor kalkınıyor. Bu istikrar ortamı devam ettiği sürece bu gelişmeler devam edecektir. Milletimiz her şeyin farkında. Biz laf değil icraat üretiyoruz. Bazıları sadece konuşuyor. Onlar konuşur Ak Parti yapar” diye konuştu.

Ziyaretler karşılıklı sohbet ortamında devam ederken fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here