“Biz Birlikte Türkiye’yiz Diyerek Yola Çıkıyoruz”

0
357

sedat şirin1Avukat Sedat Şirin, Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Şirin Hukuk Bürosu Sahibi Avukat Sedat Şirin, Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Dün Ak Parti İlçe Binasında, İlçe Başkanı Vedat Tosun ve ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerin yoğun katılımı ile aday adaylığını açıklayan Şirin, herkesten destek istedi.

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Şirin; “1987 İskenderun doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi İskenderun’da tamamladıktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimimi tamamlayarak İskenderun’da Şirin Hukuk Bürosunu kurdum. Bu şekilde mesleki faaliyetime devam etmekteyim. Yıllarca Gençlik kolları ile birlikte çalıştım. 2013 yılı Eylül ayında İskenderun Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildim. Akabinde Yürütme Kurulunda İskenderun İlçe Başkan yardımcısı olarak hizmete devam ettim. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aktif olarak partimiz için mücadele ettim. Akabinde 2014 yılı Temmuz ayında oluşturulacak ilçe yönetimi için ilçe başkan adayı olarak layık görüldüm” dedi.

sedat şirin2

İskenderun’u çok iyi tanıdığını ifade eden Şirin, kentimizi mecliste temsil edebilmek adına bu yola çıktığını belirterek; “Bu şehri tanıyorum. Arsuz’dan Payas’a kadar yerleşik akrabalarımız başta olmak üzere Hatay’ın her köşesi akrabamız dostumuz. Bu şehri ve sıkıntılarını, sıkıntıların kaynağını çözülememe nedenlerini hemşerilerimizin nelerden muzdarip olduğunu yıllardır yaşayarak görüyorum. Mesleki ve siyasi tecrübemi kullanarak doğup büyüdüğüm, mesleğimi icra ettiğim memleketimizi bundan böyle mecliste temsil edebilmek için çıktığım milletvekilliği yolunu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Ailem diyorum çünkü biriz beraberiz. Başka hiçbir yerde eşi benzeri görülmeyen medeniyetler şehri olan Hatay’da biz birlikte Hatay’ız, biz birlikte Türkiye’yiz diyerek yola çıkıyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partimizin iktidara geldiği günden bu yana getirdiği hizmetler anlatılmakla bitmez. Partimizin siyasi rotasında Yeni Türkiye yolunda Hatay’ı tüm sıkıntılarından eksiklerinden kurtarmak, millet iradesini ön planda tutarak çözüm yolları bulmak için çıktığımız bu yolda dua ve desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here