Birinci Etap Kampı Sona Erdi

0
30

İkinci Etap Kampı 2 Ağustos’ta Başlayacak

TFF 2. Ligdeki temsilcimiz Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, yeni sezona hazırlık kapsamında ilk etap kampını önceki gün tamamladı. İkinci Etap Kampı 2-15 Ağustos tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

İskenderunsporlu futbolcular önceki gün sabah 2 grup halinde 30-15 IFT dayanıklılık testi gerçekleştirerek yeni sezon öncesindeki ilk etap kampını tamamladılar. 3 gün izin yapacak olan Turuncu-Mavililer 2 Ağustos tarihinde yeniden topbaşı yapacak ve Afyonkarahisar’daki İkinci Etap Kampı da başlamış olacak.

Turuncu-Mavili ekip yeni sezonun hazırlıklarını İskenderun Mehmet Kurt Tesislerinde, Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde sürdürdü. 15 Temmuz itibariyle başlayan birinci etap kamp günde çift idmanlarla devam etti.

Her Yıl Türk Futboluna 10 Üst Düzey Futbolcu Çıkarayım…

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da Kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı duyuru ile İskenderun’a 4 tane saha yapılması halinde her yıl Türk Futboluna 10 tane Üst Düzey Futbolcu çıkarabileceklerini belirtti.

Başkan Bolat Fenerbahçenin tecrübeli futbolcusu Mert Hakan Yandaş ve başarılı teknik adam Bülent Uygun’un da bulunduğu ve futbolun konuşulduğu bir ortamda tesis konusuna işaret etti. İskenderun’a 4 tane saha yapılması halinde her yıl Türk Futboluna 10 tane Üst Düzey Futbolcu çıkarabileceğine vurgu yapan Bolat, sosyal medya mesajında; “Benim Hayatım Futbol! Mert Hakan Yandaş, Bülent Uygun Hocam, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Menajer Hakan Korkmaz ile hasbıhal ediyoruz, mevzuumuz futbol… İskenderun’a 4 tane saha yapın, her yıl Türk Futboluna 10 tane Üst Düzey Futbolcu çıkarayım. Bunun için söz veriyorum. Tesis olmazsa hiçbir şey olmaz. Nokta!” ifadelerine yer verdi.

Flensburg Takımından Mert Kurt ile 3 Yıllık Anlaşma

Öte yandan, İskenderunspor’da transfer çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Turuncu-Mavili ekip son olarak Almanya’nın TSB Flensburg takımında forma giyen hücum oyuncusu Mert Kurt ile 3 yıllık anlaşma gerçekleştirdi. Konuyla ilgili yapılan değerlendirmede; “Kulübümüz, Almanya’nın TSB Flensburg takımında forma giyen 2002 doğumlu hücum oyuncusu Mert Kurt ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here