Bir Puana Razı Olduk! 2-2

0
47

İskenderunspor Yoğun Desteğe Rağmen Bayrampaşa Engelini Aşamadı

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde taraftarının yoğun desteğe rağmen, Bayrampaşaspor engelini aşamadı. Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, 5 Temmuz Stadyumunda yapılan karşılaşmada, rakibi Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalarak camiasını üzdü.

Yunus Dursun, Murat Şimşek ile Gökhan Salduz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi İskenderunspor’un oldukça hızlı başladı. Henüz 1. dakikada Emre Gemici le öne geçen Turuncu-Mavililer, 45+1. dakikada da Enes Soy’un golü ile ilk devreyi 2-0 önde kapattı.

Misafir ekip Bayrampaşa ise ikinci yarının başlarında bulduğu golle ümitlendi. 49. dakikada Mustafa Yılmaz farkı bire indirdi. 68. dakikada da Abdulkadir Özgen durumu eşitleyen golü attı. Bu dakikadan sonra her iki takımda başka gol bulamayınca mücadele 2-2’lik sonuçla bitti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor, puanını 48’e çıkartarak puan cetvelindeki ikinci sırasındaki yerini korudu. Ancak lider ile arasındaki fark biraz daha açıldı. Bayrampaşa ise puanını 24’e çıkarttı.

Taraftarlar Derneğinden Milletvekili Özel’e Destek Teşekkürü

İskenderunspor ile Bayrampaşa arasında İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda oynanan zorlu müsabakayı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de izledi. İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, İskenderunspor’a verdiği destekten dolayı, Turuncu-Mavili tüm taraftarlar adına Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here