Bir Anda Bastıran Yağmur Zor Anlar Yaşattı

0
176

yağmur1İskenderun şehir merkezinde dün öğle saatlerinden aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Birden etkisini gösteren yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ile esnaflar zor anlar yaşadılar. Yağmurdan korunmaya çalışan vatandaşlar iş yerlerine ait tente altlarını tercih ederken esnaflar ise dışarıda bıraktıkları masa ve sandalyeleri zorlukla içeri geçirdiler. Bir anda başlayıp yaklaşık 2 saat süren yağmur ile birlikte cadde ve sokaklar su doldu.

yağmur3

250 Yaşındaki Ağaç Şimşek Çakması Sonucu Yandı

Dün kentimizde bir anda çakmaya başlayan şimşekler ise ağacın yanmasına neden oldu. Yağmurlu havanın ardından şimşek çakması Kaledibi Mahallesi Gemrik sokakta bulunan bir meşe ağacını yaktı. Şimşek çakması sonucu ağacın tutuştuğunu gören mahalle sakinleri ağacı kendi imkânları ile söndürdüler. Meşe ağacının 250 yaşında olduğu öğrenildi.

yağmur2

Oltalı Tepki!

Yağan yağmurdan sonra cadde ve sokakların su taşmasına bir genç ise ilginç bir tepki gösterdi. Sağanak yağmurun ardından şehir merkezinde birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Dumlupınar Mahallesi’nde kasaplık yapan Erdi Savaş Ekici (28) bu duruma tepkisini balık tuttuğu oltasını cadde ve sokaklara tutarak gösterdi. Bu anı fotoğraf çektirip, sosyal medyada kendisine ait hesabından paylaşan Ekici’nin bu fotoğrafı birçok sayfada paylaşım oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here