Bilen; “AKP’nin Cumhurbaşkanlığı Seçim Yatırımı Devam Ediyor”

0
68

chp belen17CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, Ak Parti’nin Belen’de kuru erzak dağıtarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için yatırım yaptığını iddia etti.

Ne hikmetse halkın sadece seçimlerde hatırlandığına dikkat çeken Bilen, yapılan yardımların zamanına da değinerek; “Ramazan ayı içerisinde olmamızı fırsata çeviriyorlar. ‘İşte vatandaşa Ramazan yardımı yapıyoruz’ dediklerini duyuyorum adeta! Bende şunu soruyorum. Bu yardımlar niye devamlı yapılmıyor da sadece ve sadece seçim zamanında halk hatırlanıyor? Ramazan ayının sonlarına ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yakın tarihlerde yapılan bu göz boyama manevrasından başka bir şey değildir! Yapılan iş etik de değildir!

AKP’nin görevlileriyle beraber dağıtılan ve bu görevlilerin vicdanlarına mahkûm olduğunuzdan dolayı mı ortalıkta gözükmemeye çalışıyorlar ve bu yardımı ‘Belediye yaptı’ imajını vermeye çalışıyorlar. Fakat bu görevlilerin de fotoğrafları bende mevcuttur. Yayınlamıyorum, çünkü biz insana saygılıyız. Sizleri mahkûm olduğunuz vicdanınızla baş başa bırakıyor önce Allah’a sonrada halkımıza havale ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here