Belen’de Şampiyonluk Coşkusu!

0
302

belen bldspor8Belen Belediyespor, Reyhanlı Belediyespor’u 1-0 Yenerek Bölgesel Amatör Lige Yükseldi

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmalarında tüm rakiplerini geride bırakarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkabilmek için Reyhanlı Belediyespor ile baraj karşılaşması oynayan Belen Belediyespor, bu önemli maçta rakibini 1-0 yenerek, BAL’ın yeni ekibi oldu.

Antakya Atatürk Stadında oynanan ve Belen Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyan golü 5. dakikada Ufuk Çiçek attı. Bu golle elde edilen galibiyetin ardından Belen Belediyespor önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele etmeye hak kazandı.

Belen’e Stat Projesi…

Bölgesel Amatör Lig’e çıkabilmek için Reyhanlı Belediyespor ile baraj maçı yapan Belen Belediyespor, 1-0 kazandığı maçın ardından şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da BAL’a çıkma başarısı gösteren futbolculara bir yemek tertip etti. Başkan Vurucu burada yaptığı açıklamada; “Belen Belediyespor’un şampiyon olarak BAL’a çıkmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Takımımıza bundan sonrada gereken desteği vereceğiz. Önümüzdeki sezonda kadromuzun iskeletini memleketimizin gençlerinden oluşmasına özen göstereceğiz.

belen bldspor9

Belen ilçemize stat yapılması için gerekli girişimlerimizi de yaptık. Sahamızın bir an evvel yapılması için yoğun çaba içerisindeyiz. Belen ilçemize şampiyonluk sevinci yaşatan Genel Kaptanımız Tarık Özdemir’e, Teknik Direktörümüz Bilal Özdemir’e, yöneticilerimize, tüm futbolcularımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belen Belediyespor Genel Kaptanı Tarık Özdemir ile Teknik Direktörü Bilal Özdemir ise yaptıkları açıklamalarda; “Zorlu geçen bir sezonun ardımdan şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaktan mutluyuz. Bu başarımızı Bölgesel Amatör Lig’de de sürdürmeyi arzuluyoruz. Başarımızda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here