Belen Kaymakamı Aydın Ev Ziyaretlerinde Bulundu

0
389

belen kaymakamı10Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zeynep Öztürk ile birlikte ilçede mukim üç aileye evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen hane ziyaretlerine, Muhlisali Mahallesinde ikamet eden engelli Kamil Göçmen’in kahvaltı sofrasına misafir olarak başlayan Kaymakam Aydın daha önce de Göçmen ailesinin ziyaret edildiğini belirtti. Ailenin kahvaltı davetlerini kırmadığını belirten Aydın, görme engelli olmasına rağmen yaşam sevincini kaybetmeyen ve etrafına da pozitif enerji veren Kamil Göçmen ve eşine kendilerini sofralarında ağırladıkları için teşekkür etti.

belen kaymakamı11

Bakras Mahallesinde ikamet eden, eşi vefat etmiş ve dört çocuğu bulunan bir aileyi de hanelerinde ziyaret eden Aydın, Suriye’de yaşanmakta olan iç savaş dolayısıyla ülkemize giriş yapan ve geçici olarak ilçemiz Derebahçe Mahallesinde ev kiralamak suretiyle barınmakta olan Suriye uyruklu bir aileyi de ziyaret ederek programını tamamladı.

Kaymakam Abdulaziz Aydın,  hane ziyaretleri sonucunda, ailelerin mevcut ev ortamlarını ve yaşam şartlarını yerinde görerek, ailelerin sorun ve sıkıntılarını kendilerinden dinleme fırsatını bulduklarını, imkânları ölçüsünde, acil sorun ve sıkıntılarını gidermede yardımcı olunduğunu da açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here