Belediyeden Çocuklara Özel Sinema Günleri

0
154

bld-sinema günleri1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde İskenderun Belediyesi Sinema Günleri etkinliği ile çocukları sevindirecek.

İskenderun Prime Mall Alış Veriş Merkezi (AVM)’nde bulunan Prestij sinemaları işbirliğinde düzenlenecek olan sinema günlerinde ilçede bulunan yaklaşık 1000 öğrenci ücretsiz olarak sinema izleyerek gönüllerince bir gün geçirecekler. Ayrıca İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 23 Nisan’ın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasının yanında Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara bir bayram coşkusu içinde aşılanması yönü ile de büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu önemli günün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimdir. İskenderun’da ücretsiz sinema günleri ile öğrencilerimize sinema kültürünü de aşılayarak güzel bir gün geçirmelerine vesile olmak istiyoruz. Ayrıca farklı etkinlikler düzenleyerek şehirde çocuk bayramını coşkuyla kutlayacağız, çocuklarımızı sevindireceğiz” dedi.

İskenderun Belediyesi sinema günleri için ücretsiz biletler, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür Müdürlüğünden temin edilebilecek. Etkinlik, 01 Nisan 2015 ile 15 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here