Battı-Çıktı Projesinde Alt Yolların Asfaltlaması Başlıyor

0
643

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Pac Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasında yapımı devam eden battı-çıktı projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini, yan yolların asfaltlandığını, alt yolların da asfalt çalışmalarına kısa bir zamanda başlanacağını kaydetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla battı-çıktı projesinin çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Savaş; “İskenderun Pac Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasında yapımını gerçekleştirdiğimiz battı-çıktı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yan yollar asfaltlandı, alt yolların asfalt çalışmalarına başlayacağız. Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirdikten sonra dev projemizi tamamlamış olacağız. Hemşerilerimize hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yaz yapımına başlanan İskenderun Pac Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasındaki battı-çıktı projesinin çalışmaları yaklaşık 1 yıldır sürüyor. Projenin çevresindeki bazı kaldırımlarda yenilenerek daha düzenli bir hale getirildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here