Basketbol Hakemlerinin Performans Sınavı

0
185

spor-basketbol1Hatay genelinde görev yapan basketbol hakemleri yeni sezona merhaba dediler. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ile Antakya Spor Salonunda bir araya gelen basketbol hakemleri sezon öncesi performans sınavına girdiler.

2015-2016 sezonu öncesi performans sınavına giren hakemlere hitaben bir konuşma yapan TBF İl Temsilcisi Mursal, Hatay’da basketbol çıtasını yükselttiklerine dikkat çekerek; “Bu çıtayı birlikte daha yükseklere taşıyacağız. Zirveye giden yolda basketbolun temeli olan il faaliyetlerinin önemi her geçen gün daha fazla artıyor.

spor-basketbol2

Basketbola yapmış olduğunuz önemli katkılar yeni sezonda da sürecek ve bu katkıların basketbolun gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. 2015-2016 yeni sezonunda basketbola olan katkılarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm il temsilciliği ekibime ve siz değerli hakem arkadaşlarıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Sakatlıkların yaşanmadığı güzel bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.

Basketbol İl Temsilciliği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun da Antakya ve İskenderun’da görev yapan tüm basketbol hakemlerinin yeni sezon öncesinde teorik ve koşu sınavlarına girdiklerini belirterek, performans sınavını başarı ile tamamlayan basketbol hakemlerinin, yeni sezonda il genelinde gerçekleştirilecek olan müsabakalarda görev alacaklarını ifade etti. Haber: Hüseyin ZORKUN

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here