Başkan Uğur Fırat, Bir Kez Daha Güven Tazeledi

0
77

İskenderun Kuyumcular, Saatçılar, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurul sonunda, mevcut Başkan Uğur Fırat güven tazeledi.

İsa Taş Plaza’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra, oda başkanları ve kuyumcu esnafı katıldı. Divan Kurulunun oluşturulmasıyla başlayan genel kurulda, odanın faaliyet raporu ve bilânçoları okunarak üyelerin oylarına sunuldu.

Genel Kurulda konuşan Oda Başkanı Uğur Fırat, 2002 yılından buyana kuyumcu esnafına hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Sizler bana tamam diyene kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğim Lütfen sizlere rica ediyorum, odanıza sahip çıkın. Birbirinize sarılın, sevgi ve saygıdan vazgeçmeyin” dedi.

Odanın hizmetlerine katkı sunan esnafa plaketleri Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek tarafından takdim edildi. Başkanlıkta 20 yılı geride bırakan ve 4 yıllık vize için tek listenin oylandığı genel kurul ile güven tazeleyen Uğur Fırat, İskenderun Kuyumcular, Saatçılar, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanlığına yeniden seçildi.

Yönetim Kurulunda ise Fırat’ın yanı sıra Circi Kırılmaz, Şerif Canbolat, Ali Orhan Deveci, Abdüssemet Topçu, Ferit Tufan Ercan ve Cahit Uygun yer aldı. Denetim Kuruluna da Mehmet Ali Toma, Haydar İnkaya ve Nurullah Turgut seçildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here