Başkan Seyfi Dingil’e Kutlama Ziyaretleri Devam Ediyor

0
55

bld-ziyaret130 Mart Yerel seçimlerinde rakiplerini geride bırakarak İskenderun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmayı başaran Seyfi Dingil’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, KİSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi İskenderun ilçe teşkilatı da Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Emniyet Müdürü Başar, yeni görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek; “Bizler her zaman halkımızın güvenliği ve huzuru noktasında çalışıyoruz. 30 Mart tarihinde yapılan mahalli İdareler seçimleri ile İskenderun Belediye Başkanı olmanızdan dolayı sizlere görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

bld-ziyaret2

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Öncelikle yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı şahsınıza ve tüm Emniyet personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Görevlerinizde Başarılar Diliyoruz

KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve SP İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik de görevlerinde Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini belirterek İskenderun’u hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here