Başkan Seyfi Dingil Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluştu

0
124

bld-iftar19İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, şehit ve gazi aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi. Belediye Yemek Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde, konukları kapıda karşılayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, masaları ziyaret ederek, ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu.

bld-iftar20

Eşi Feray Dingil’le birlikte, konukların mübarek Ramazanını ve Kadir gecesini tebrik eden Başkan Seyfi Dingil, mübarek Ramazan Bayramlarını da kutladı. Şehit ve gazi aileleri ve gazilerimizle bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Seyfi Dingil, şehitlerimize verilen önemle şehitliğin bakım ve onarımdan geçirildiğini, düzenlemeler yapıldığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Şehitlik çok yüce bir makamdır. Şehitlerimize, gazilerimize minnettarız. Sizler bizim için değerlisiniz. Bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman yanındayız” dedi.

bld-iftar21

Konuklarıyla birlikte iftar yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, davete katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dua okunan iftar yemeğine, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve dernek yönetimi de katıldı. Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, konuklarını kapıda uğurladı.

Belediyeye ait araçlarla iftar yemeğine getirilen konuklar, iftar sonrasında evlerine yine belediye araçlarıyla ulaştırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here