Başkan Savaş, Payas ve Dörtyol’da Hizmet Binalarını İnceledi

0
49

lütfü savaş28Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas ve Dörtyol’da büyük oranda tamamlanmış olan Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarında incelemelerde bulunup bilgiler aldı.

Başkan Savaş yapılan hizmet binalarındaki odaları tek-tek gezip hem fiziki hem teknik anlamda bilgiler aldı. Başkan Savaş’a yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan yetkililer Payas ve Dörtyol’daki hizmet binalarında su tahsilâtı hizmetinin başladığını duyurdu.

Mevcut çalışmaların hızlı bir şekilde yürümesinden ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Savaş; “4 aylık yeni kurulan bir kurum olmamıza rağmen çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Hizmet binalarımızın çoğu büyük oranda bitmiş durumda. Diğer ilçelerimizde de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

lütfü savaş29

Yapılan hizmetlerin hizmet binalarıyla sınırlı kalmadığı altyapı, kanalizasyon, içme suyu kanalı döşemeleri, asfaltlama ve yama çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Savaş; “Verdiğimiz sözleri harfi harfine yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün iş ve işlemlerimizde vatandaş odaklı çalışıyoruz. Hatay’ın önümüzdeki 20 yılını 30 yılını karşılayacak hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bunun yanında Hatay halkına özenle çalışacak, genç ve dinamik kadroların oluşturulması için çalışıyoruz” dedi.

 Başkan Savaş yaptığı incelemelerin ardından Payas ve Dörtyol’daki mahalleleri gezerek vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelip sıkıntılarını dinledi ve çözüm yolları aradı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here