Başkan Savaş; “Dörtyol’a Modern Bir Mezbahane Yapacağız”

0
92

savaş-dörtyol1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş önceki gün Dörtyol’a giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Dörtyol Sanayi Sitesinde Kooperatif Yönetimiyle bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş daha sonra sırasıyla İlk Kurşun Kahve Konağında ilçedeki kasap esnafıyla sohbet etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ziyaretleri kapsamında son olarak da muhtarlık binasına gelerek ilçenin omurgası muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu talep ve önerilerini dinledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş İlk Kurşun Kahve Konağında, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Kasap Esnafı tarafından karşılandı.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinde kasaplıkla uğraşan esnafların hayvan kesimi ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek bölgenin modern bir mezbahaneye ihtiyacı olduğunu belirtti ve bir kaç yer önerisinde bulundu.

savaş-dörtyol2

Hatay Büyükşehir Belediye Personeli Veteriner Tansel Demirel’de önerilen arazilerle ilgili bilgiler verdikten sonra Başkan Savaş modern bir mezbahane için ey uygun yerin Hayvan Pazarı yanındaki Dörtyol Belediyesinin kullanımındaki Milli Emlak’a ait arazi olduğunu belirtti ve konuyu Yaşar Toksoy ile görüşerek birlikte burada bir tesis inşa etme teklifini götürdü. Başkan Savaş; “Yaşar Bey teklifimize sıcak bakıyor. En kısa zamanda Genel Sekreterimizi Dörtyol’a yönlendirerek yerinde inceleme yapmasını isteyeceğiz. İlgili bakanlıktan tip proje talep ederek bu işe en uygun ve en modern yapıyı Dörtyol, Erzin ve Payas’lı hemşerilerimizin ve esnaf kardeşlerimizin hizmetine sunalım. Biz hizmet için geldik. Hiçbir siyasi beklenti içerisinde olmadığımız gibi verdiğimiz sözleri de siyasi anlamda vermiyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçlarına cevap vermek için uğraşıyoruz” dedi.

Sonrasında muhtarlık binasına geçen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş buradaki görüşmelerinin ardından Erzin ilçesine hareket etti. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here