Başkan Savaş; “Bu Zafer Aziz Milletimizin Şanlı Zaferidir”

0
108

zafer bayramı kutlama4Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin yurdumuzu işgal eden emperyalist güçlere karşı aziz milletimizin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırdığı gün olduğunu kaydeden Savaş; “Bu şanlı zaferle Türkiye Cumhuriyeti temelini sağlamlaştırmış ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu kanıtlamıştır. Bu zafer aziz milletimizin şanlı zaferidir. Dünya var olduğu sürece Türk Milleti varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz. cumhuriyeti biz kurduk, o’nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.

Bu düşünce ve duygularla tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  Türk Silahlı kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını sevgi ve saygılarımla kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here