Başkan Savaş, “İş Adamlarımızla Gurur Duyuyoruz”

0
145

hasiad gece1HBB Başkanı Savaş, HASİAD’ın Gecesinde İş Adamlarını Yalnız Bırakmadı

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (HASİAD) kuruluşunun 20’nci yılı dolayısıyla ‘20.Yıl Gala Gecesi’ düzenlendi.

Ottoman Palace Otel’de düzenlenen etkinliğe Hatay Valisi Ercan Topaca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Ediboğlu ve Hasan Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Halit Yağcıoğlu ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi, sanayici ve iş adamı katıldı.

Gecenin anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, başarılı çalışmalara imza atan HASİAD’ı Hatay’a olan katkılarından dolayı tebrik ederek; “Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran işadamlarımızla gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum, işadamlarımızı gönülden kutluyorum” dedi.

hasiad gece2

HASİAD Başkanı Halit Yağcıoğlu ise, Hatay Büyükşehir başta olmak üzere, diğer ilçe belediyelerinin, sosyal yaşamı, trafik sorunu, yolların asfaltlanması, alt yapı gibi birçok hizmet noktasında hamle beklediklerini söyledi.

Düzenlenen gecede Hatay’da yatırım yaparak istihdam oluşturan iş adamları Hüseyin Özbuğday (Progen Tohumculuk), Necmi Asfuroğlu (Hilton Müze Otel), Kenan Güngör (Gestenenergy-Ottoman Palace), Sami Avcı’ya (Harbiye Aqua Park Otel) ‘Şükran Plaketi’ verilirken, HASİAD’ın kurucuları ile yeni üye genç işadamlarına da plaket verildi.

Gestenenergy-Ottoman Palace yetkilisi Kenan Güngör’e ve Almanya’da yaşayan ve istihdam sağlayan iş adamı Nihat Sorgeç’e plaketlerini HBB Başkanı Savaş takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here