Başkan Dingil; “Öğretmenlik Karanlık Cehaleti Aydınlatmaktır”

0
72

öğretmenler günü1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seyfi Dingil yayınladığı yazılı mesajında,  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenliğin her şeyden önce bir ideal, gaye ve hizmet mesleği olduğunu belirten Başkan Dingil; “Bir insanı kurtarmanın, bir âlemi kurtarmak kadar önemli olduğunun bilinciyle mum gibi erirken etrafına ışık saçması, karanlık cehaleti aydınlatmasıdır öğretmenlik! Öğretmenler, kendilerine emanet edilen o en müstesna varlığa, eşref-i mahlûkata, şekil vermektedir. İşte bu hususiyet, öğretmenlerimizi dünyanın en zorlu ve fakat bir o kadar da onurlu bir mesleğin mensubu yapmaktadır.

Cumhuriyetimizin 100’üncü şeref yılına doğru ilerlediğimiz günlerde, öğretmenlerimizin her türlü övgünün üstünde ve ötesindeki çalışmalarını; daha güçlü bir Türkiye umudu, heyecanıyla; birlik ve beraberlik içinde sürdürmelerini diliyor, İskenderun’umuzda ve ülkemizin dört bir yanında görev yapan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here