Başkan Dingil; “İskenderunlu Artık Bozuk Kaldırımlarda Yürümeyecek”

0
148

kaldırım hamlesi1İskenderun Belediyesi kent genelinde başlattığı hizmet kervanına ara vermeden devam ediyor. Şehir içerisinde yeni park alanları oluşturan ekipler yeni kaldırım çalışmalarına da başladılar.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ilk taşların döşenmesi ile birlikte hizmeti başlatmış oldular. Bu çalışma ile Şehit Pamir Caddesi Pac Meydanına kadar komple yeni kaldırım taşları ile yenilenecek. Burada açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilk etapta 10 bin m2 kaldırımın tamamlanacağını ve şehir merkezinde bulunan caddelerin tek tip kaldırım taşı ile döşeneceğini söyledi.

kaldırım hamlesi2

İskenderun’un A’dan Z’ye yeniden şekilleneceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Kent genelinde toplamda 250 bin m2 yeni kaldırım hizmeti yapacağız. Artık İskenderun halkı bozuk kaldırımlarda yürümeyecek. Burada gördüğünüz alan ve yeni caddelerimiz ışıklandırılıp cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

Ekipler tarafından hazırlanan caddede ilk kaldırım taşını Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte koyan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise “Halkımızı yerel hizmetlerde de memnun edeceğiz. Bu güne kadar şehrin sorunlarını hep birlikte masaya yatırdık. İskenderun’un ihtiyaçlarının yüzde doksanını tamamladık. Gördüğünüz gibi Belediyemiz de halkımızın talepleri doğrultusunda gereğini yapıyor. Kaldırımlar yıllardır ihmal edilmiş bir hizmet alanıydı. İskenderun şantiye alanı gibi oldu. Her yerde Belediyemizin hizmetleri var” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here