Başkan Bolat; “Şehrimiz İçin Büyük Bir Projeyi Hayata Geçiriyoruz”

0
7

İskenderunspor Futbol Okulları Açılıyor!

Nesine 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, altyapı atağına devam ediyor. bu bağlamda Turuncu-Mavili kulübün Futbol Okulları nın1 Kasım tarihi itibariyle başlayacağı kayıtla ilgili detayların da sosyal medya hesaplarından öğrenilebileceği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bu proje ile ilgili “Şehrimiz için büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocuklarımızın gelişimine her zaman büyük bir önem verdiklerine dikkat çeken Bolat; “İskenderunspor Kulübü olarak, geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın gelişimine her zaman büyük bir önem vermekteyiz.

Bu kapsamda kıymetli evlatlarımızın hem spor alışkanlığı kazanması hem de zararlı alışkanlıklardan uzak durması adına şehrimiz için büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden değerli evlatlarımız için; İskenderunspor Futbol Okulları’nı açıyoruz. Çocuklarımız; İskenderunspor Futbol Okulları ile birlikte ilk kez İskenderun’da çalışmalarını çim sahada yani İskenderunspor Tesislerimizde yapacaktır.

Profesyonel bir ekip ile yürüttüğümüz futbol okulları projesi 1 Kasım’da başlayacak olup, kayıt ile ilgili diğer detaylar sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here