Başbakan Ahmet Davutoğlu Hatay’a Geliyor

0
149

başbakan geliyorBaşbakan Ahmet Davutoğlu 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü ilimize geliyor. Başbakan Davutoğlu, Hatay mitingini Antakya İtfaiye Meydanında saat 13.30’da gerçekleştirecek.

Başbakan Davutoğlu Hatay halkı ile kucaklaşacağı mitinginde 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde Hatay’a bu güne kadar yapılan hizmetleri vatandaşlarla paylaşmanın yanı sıra Hatay’a yönelik projeleri açıklamak ve milletvekili adaylarını tanıtmak üzere Antakya’ya gelecek.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Antakya programına tüm Hataylıları davet ettiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Hatay mitingini gerçekleştirmek üzere 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Antakya’mızı onurlandıracaktır. Antakya İftaiye Meydanı’nda saat 13.30’da yapacağı mitingle Hatay halkı ile kucaklaşacak olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, 25. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adaylarını tanıtmanın yanı sıra, Antakya’mıza ve Hatay’ımıza yönelik projelerini de halkımıza açıklayacak. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şölen havasında geçecek olan mitingine tüm Hatay halkımız davetlidir.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here