Baro Başkanı Dönmez; “Kenti Korumak Hepimizin Görevi”

0
51

bld-baro ziyareti1Hatay Barosu Yeni Yönetiminden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Hatay Barosu yeni yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarete, Hatay Barosu yeni Başkanı Av. Ekrem Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Barosu yeni yönetimine başarı dilediğinde bulundu.

Eski Karayolları binasına çok güzel ekopark yapılacağını belirten Başkan Seyfi Dingil, tarihi Adliye binasına Kaymakamlığın taşınacağını ifade etti.

Eski Adliye binası ve eski Karayolları binasının değerlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti diye getiren Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez; “Kente olan duyarlılığınız için size teşekkür ediyoruz. Kenti korumak sivil toplum ve resmi kuruluşların, hepimizin görevi… Görevinizde başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Biz demokratik yapıyız. Kente hassas yaklaşımların her şekilde yanındayız. Bizim kente olan duyarlılık noktasında ne desteğimiz varsa, sizin yanınızda oluruz” dedi.

Emaneti iki yıl süreyle aldıklarını, görevi en iyi şekilde yerine getirerek, emaneti bundan sonraki meslektaşlara devredeceklerini belirten Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez; “Antakya’da ve Hatay’da bin kadar, İskenderun özelinde 350’ye yakın meslektaşımız görev yapıyor” diye konuştu.

Hatay’daki bütün renklerin, Baro’da bir arada olduğunu ifade eden Baro Başkanı Dönmez; “İlçe ilçe, mahalle mahalle, bütün renkleri baroda taşıyoruz. Bütün farklılıklarımızda bir arada yaşamayı biliyoruz. Bunu yüzyıllardır gösterdik, bundan sonra da böyle olacak” dedi.

Güzel temennilere teşekkür ederek, herkesin görevini ve sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmesinin önemine değinen Başkan Seyfi Dingil; “Sizleri tebrik ediyorum yeni bir çehre, hava, rüzgar getirdiniz. Bu kentte kaynaşmayı sağlayacağınıza inanıyorum. Çok memnun oldum. Duyarlısınız. Size başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here