Bakkallar ve Bayiler Oda Esnafı, Yeniden Çöloğlu Dedi!

0
87

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odasının Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Mustafa Çöloğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel Kurul toplantısına, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün yanı sıra HESOB Başkanvekili Erol Akın, diğer esnaf odalarının başkanları ile Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının üyeleri katıldı.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını yapan HESOB Başkanı Teksöz, birlik ve beraberliğe  vurgu yaparak, son günlerde sıkıntı içerisinde olan esnafların talep ve sıkıntılarına çare bulmak hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Daha sonra söz alan İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, yapılan seçimde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında olan tüm esnaflara, dostlarına ve gönlü kendileriyle birlikte olan herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmasında, pandemi nedeniyle esnafın çok sıkıntılı dönemler geçirdiğini belirten Başkan Mustafa Çöloğlu; “Bu zor dönemlerimizde bizlere destek olan oda başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, emniyet müdürü ve jandarmamıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Pandemi döneminde sınırlı saatlerde açık olmaktan dolayı diğer meslek dallarına göre şanslıydık. Emniyet güçlerimiz bu konu da bizlere çok yardımcı oldu” dedi.

Gündemlerinde iki önemli konu olduğunu, birinci konunun yüksek meblağlı elektrik faturaları, diğerininse perakende yasası olduğuna dikkat çekerek, konuların üzerinde hassasiyetle durduklarını ve takipçisi olduklarını kaydeden Çöloğlu, yeni yönetimin de hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Tek liste ile gidilen seçimde İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasında Mustafa Çöloğlu başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Memet Akbaş, Sultan Süleyman Soylu, Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Emir Horuz, Caner Ömeroğlu, Semir Tultak, Mehmet Ali Başkara. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here