Bahçeşehir Koleji’nde ‘Cumhuriyet’ Coşkusu

0
286

bahçeşehir koleji4Cumhuriyetin ilanının 91. yılı kutlamaları çerçevesinde İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde de çeşitli etkinlikler yapıldı.

Okulun Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen anma gününde ilk olarak Konferans Salonu’nda tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla, hazırlanan gösteriler sahnelendi. Ana sınıfından iki öğrencinin okuduğu şiirlerle başlayan gösteri, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılarla devam etti. 7/A sınıfının sunduğu Atatürk Oratoryosu, öğrencileri coştururken diğer izleyicilere duygulu anlar yaşattı. 3, 4 ve 5 yaş ana sınıfı öğrencilerinin tamamının sahneye gelerek, tüm salonla beraber 10. Yıl Marşı’nı söylemesiyle etkinlik sona erdi.

Bu coşku dolu atmosferde sahneye gelen İskenderun Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Sefai Server Dik; Atatürk’ün güneşini Anadolu’nun ışıklarına dönüştüren öğretmenlere ve o ışıkları İskenderun’dan dünyaya ulaştıracak olan öğrencilere teşekkür etti.

bahçeşehir koleji5

Konferans Salonundaki gösterinin ardından Bayrak Töreni için bahçeye çıkan öğrencileri okul bandosu karşıladı. Bahçede alkışlar arasında geçit töreni yapan bando, Bahçeşehir Koleji ailesinin yanı sıra komşu sitelerden de alkış ve takdir aldı.

Bando gösterisinin ardından Masa Tenisi 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’nda, okulu temsil eden ve madalya alan öğrencilere madalyaları takdim edildi. Dila Köybaşı’nın Küçük Kızlar’da 1’ci, Arda Karaçaylı’nın Minik Erkekler’de 1’ci, Hasan Yiğit Nur’un Minik Erkekler’de 2’ci, Hüseyin Tunç’un Minik Erkekler’de 3’cü, Ali Şahin’in Küçük Erkekler’de 3’cü ve Ediz Baki’nin Yıldız Erkekler’de 3’cü olmasının okullarına gurur kaynağı olduğunu belirten Okul Müdürü Dik, İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin başarılarının spor, sanat ve akademik alanlarda artarak devam edeceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here