Aydın; “Esnafla Yakın Mesai İçerisindeyiz!”

0
93

hesob ziyaret2HESOB Başkanı Teksöz Belen Kaymakamı Aydın’ı Ziyaret Etti

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, Belen Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Kanat, Şoförler Odası Başkanı Şevket Erguvan ile birlikte Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Teksöz, Kaymakam Aydın’a, Belen’de göreve başladığı günden itibaren ilçe esnafları ile yakından ilgilenmesini takip ettiğini, üyelerine gösterdiği bu ilgi ve alakalı yaklaşımdan dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Başkan Teksöz ayrıca oda olarak Hatay’da yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında da Aydın’a bilgiler sundu.

Kaymakam Aydın ise ziyarette yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıldır görev yaptığı Belen’de esnaflarla yakın bir mesai içerisinde çalışmaya özen gösterildiğini belirtti.

Esnaflarla ve oda başkanları ile iyi diyalog içerisinde bulunduklarına da işaret eden Kaymakam Aydın; “Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kanat ile Şoförler Odası Başkanı Ergüven ile uyumlu bir çalışma ortamı sağladık. Birlik olarak oda başkanlarımızın her zaman yanında olmanız ve kendilerine verdiğiniz destekten ve bu ziyaretinizden dolayı ilçe halkı ve üyeler adına teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here