ATSİAD Yönetimi Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

0
160

igc-işadamları1Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı, dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya geldi. ATSİAD Başkanı Abacı, İskenderun’da yeni kurulduklarını ve amaçlarının Akdeniz Bölgesi ve özellikle de İskenderun’un ekonomisine yönelik yararlı çalışmalar yapmak olduğunu belirtti.

İskenderun’da yeni kurulmalarına karşın kısa sürede 110 üyeye sahip olduklarını söyleyen ATSİAD Başkanı Şekip Abacı; “Derneğimiz 11 kişilik bir yönetim ile Akdeniz bölgesine hizmet verecektir. Akdeniz bölgesi ve özellikle de İskenderun ekonomisine katkı sunmaya yönelik çalışmalar içerisinde olacağız.

igc-işadamları2

Yönetim kurulu üyelerimizin hepsi de fikir ve dinamiği ile bu bölgeye en iyi şekilde katkı verecek konumdalar. Şuanda önceliğimiz kendi öz varlığımız olacak bir binaya kavuşmaktır. Daha sonrada bu bölgenin ekonomisine katkı sunacak projelerimizi hayata geçirmek olacaktır” dedi.

Arsuz ilçesine özel okul yapma girişimlerine şimdiden başladıklarının da altını çizen Başkan Abacı, bu bölgede ekonomide olduğu gibi eğitim ve kültürel alanda da varlıklarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here