Asaşspor’da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

0
96

asaşspor2Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Aşasspor, 15 Ekim’de başlayacak olan 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarını yoğun bir şekilde Teknik Sorumlu Bekir Yolbulan eşliğinde sürdürüyor.

15 Ekim’de başlayacak olan yeni sezonun ilk maçını Gözcülerspor ile yapacaklarını söyleyen Teknik Sorumlu Yolbulan; “Bu sezon amatör sporcuların hepsini gönderdik. 18-19 yaş grubu gençlerle Hatay Süper Amatör Lig, U17 ve U19 liglerinde mücadele edeceğiz. Şuanda takımda kondisyon, yüklemeler ve kros çalışmaları bitti. Pazartesi günü (bugün) top ve teknik çalışmalar ile lige hazırlık çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Takıma her konuda desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’e de desteklerinden dolayı teşekkür eden Teknik Sorumlu Yolbulan; “Kulüp başkanımız takıma verdiği sözlerin daha fazlasını yaparak, her zaman için yanımızda olacağının en büyük göstergesidir” diye konuştu.

Ligde 10 takımın bulunduğunu da sözlerine ekleyen Yolbulan, altı deplasman maçına çıkacaklarını lig sonunda en altta bulunan iki takımın lige veda edeceğini, ligi birinci ve ikinci sırada tamlayanların da Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek için play-off’lara kalacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here