Asaşspor, Üzümdalı Gençlik Maçında Gollü Beraberlik!

0
53

2021-2022 Sezonu Hatay 1. Amatör Ligine, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan müsabakada Asaşspor ile Üzümdalı Gençlik takımları, karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere kaldı.

Ali Emir Yolcu, Elçin Kaba ile Ahmet Yetişir’in yönettiği karşılaşmada, ev sahibi Asaşspor’un gollerini 50, 56 ve 64. dakikalarda İsmail, Üzümdalı Gençlikspor’un gollerini de 30. dakikada Mert Balcı, 70. dakikada Fettullah Uğurlu, 81. dakikada da Bayram Geyik attı.

Müsabakanın 16. dakikasında Asaşspor’dan Alper Karacaoğlu, Üzümdalı Gençlikspor’dan da kaleci Hasan Süral kırmızı kart gördüler. Üzümdalı Gençlikspor’dan Mert Balcı, 28. dakikada penaltı atışında topu direğe nişanladı.

Dörtyol Esnafspor’da Liderlik Keyfi 5-1

Öte yandan, Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk hesapları yapan takımlardan Dörtyol Esnafspor’un başarılı yükselişi de devam ediyor. Dörtyol temsilcisi, Kumlu İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Kırıkhangücü’nü her iki yarıda atılan gollerle 5-1 mağlup etti. Dörtyol Esnafspor’u deplasmanda galibiyete taşıyan golleri, Emre Erkin (2), Oğuz Sevlim, Burak Dursun ile İzzet attı. Dörtyol Esnafspor 12 puan ile grubundaki liderliğini sürdürüyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here