Arsuzlu Sporcuların Yüzü Gülüyor!

0
340

spor-arsuz1Sporun her branşına destek veren, amatör sporun gelişmesi adına her zaman sporcuların yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karaciğer ve yönetiminin ardından, Hatay Ortaokullar Arası Kızlar Voleybol Şampiyonasında il ikinciliğini elde eden Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam Ortaokulu Kız Voleybol Takımı’nı konuk etti.

Culha’nın ilk konukları Hatay 2. Amatör Kümede gösterdiği üstün başarı ile liderliğini sürdüren Arsuz Belediyespor oldu. 27 Mart Cuma (bugün) Nardüzüspor ile oynanacak Arsuz derbisine Başkan Culha’yı davet eden Kulüp Başkanı Ali Karaciğer, Culha’ya ayrıca eşofman takımı da hediye etti.

Mecliste onaylanan amatör spor kulüplerine destek kararından dolayı Culha’ya ayrıca teşekkür eden Karaciğer; “Bugün ligin ikinci sırasında yer alan Nardüzüspor ile önemli bir maça ev sahipliği yapacağız. Gözcüler Sahasında saat 15.00’te oynayacağımız maçta sizleri de aramızda görmek ve her zaman olduğu gibi desteğinizi yanımızda hissetmek istiyoruz. Ayrıca tüm taraftarlarımızdan da bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

spor-arsuz2

Hatay’ın Gururu Muazzez İsmail Çam Ortaokulu

Hacıahmetli Muazzez İsmail Çam Ortaokulu Kız voleybol takımı ise Okul Müdürü Bülent Kesik önderliğinde Başkan Culha’yı ziyaret etti. Takımın Aksaray’da düzenlenen grup müsabakalarında Hatay’ı temsil ettiğini belirten Kesik; “Cemil Dik antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren takımımız, İskenderun, Dörtyol, Payas, Erzin, Belen ve Arsuz ilçeleri arasında yapılan turnuvada İskenderun birincisi, Hatay’da ise il ikincisi oldu. 2010 yılından beri İskenderun şampiyonluğunu hiçbir takıma kaptırmayan voleybol takımımız 5 yıllık bir istikrarla yoluna devam ediyor. Sizlere de desteğinizden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

spor-arsuz3

“Sporun ve sporcunun yanındayız”

Sporseverleri Arsuz Belediyespor-Nardüzüspor derbisine davet ederek, iki takıma da başarılar dileyen Başkan Culha ise maçın seyir zevkinin oldukça yüksek olacağına inandığını dile getirdi. Culha, Kız Voleybol takımı oyuncularından ise sporun yanı sıra eğitim hayatlarında da başarılı olmalarını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından voleybolcu kızlar şampiyonluk kupasını Başkan Culha’ya takdim ederken, Başkan Culha da çeşitli hediyeler dağıtarak öğrencilere jest yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here