Arsuz’da ‘Sevgi ve Emeğin Buluşması İçin’ Kadın Çalıştayı

0
54

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından ‘Kadın Olmasa Sevgi Olmaz-Sevgi ve Emeğin Buluşması için Kadın Çalıştayı’ düzenleniyor. Dernek Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundular ve düzenlenecek olan çalıştay hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Odamızın da destek verdiği kadın çalış tayının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Odamızın Meclis üyesi Bülent Seküçoğlu’nun da bölge turizminin gelişmesi adına yaptığı katkılardan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

13 Mart Pazar günü (yarın) Arsuz Lion King Apart Otel’de Saat 10.00’da düzenlenecek olan çalıştayda ‘Kadın ve Sevgi’ ‘Dijitalleşme’ ‘Türkiye’de Kadının İnsan Hakları Mücadelesi’ ‘Turizm ve Kadın’ konuları, alanında uzmanlar tarafından ele alınacak.

İTSO Meclis üyesi Bülent Seküçoğlu’nun da yer aldığı ve önemli katkı sunduğu Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin düzenleyeceği etkinliğe, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da davet edildi.

Çalıştayda konuşma yapacakların isimleri de Prof. Dr. Ayşe Bahar Yılmaz, Av. Tuba Torun, Öğr. Gör. Fırat Gökçe, Uzman Psikiyatrist: Dr. Suat Yiğit ve Seda Uzun şeklinde açıklandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here