Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’e İGC’den Başarı Plaketi

0
5

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetimi, bölgeye katkılarından dolayı Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’e bir plaket takdim etti. Cemiyet Başkanı Diyap Atar, Müdür Gün’e Başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, ilçedeki bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

6 Şubat depremlerinden sonra Arsuz ilçesinde yaşanan nüfus artışıyla birlikte araç yoğunluğunda da gözle görülür bir artış yaşandığına dikkat çeken Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinde bu duruma dikkat çekerek vatandaşlara trafik konusunda uyarılarda bulundu.

Müdür Gün, özellikle Arsuz’daki trafik yoğunluğunun giderek arttığını belirterek, sürücülerin daha dikkatli ve sabırlı olmalarını, trafik kurallarına uymalarını tavsiye etti.

Ziyaret Programı sonunda Emniyet Müdürü Gün’e plaket takdim edilip günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Müdür Hasan Gün, Cemiyet Başkanı Diyap Atar’a ve tüm gazetecilere teşekkürlerini sunarak, bu tür buluşmaların ilçe güvenliği ve halkla ilişkiler açısından önemli olduğunu vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here