Arife Gününde Şehitler Ziyaret Edildi

0
145

şehitlik ziyaret1Ramazan Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında arife günü İskenderun Şehitliği’nde düzenlenen ziyaret programında, ilçemiz protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile vatandaşlar bir araya geldi.

Ziyaret programına, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Garnizon Komutanı ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, askeri personel, emniyet personeli, siyasi parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

şehitlik ziyaret2

Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılmasının ardından, İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal eşliğinde dualar okundu.

Duaların okunmasının müteakibinde İlçemizin protokol üyeleri şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek, başuçlarına karanfil bırakıp, dua ettiler.

şehitlik ziyaret3

Şehitlikteki ziyaret programının tamamlanmasının ardından, protokol üyeleri tarafından Şehit J. Onbaşı Fatih Yonca’nın Gediksaray Mahallesi’nde ikamet eden annesi Gülsüm Yonca ile Gazi Halil Kara’nın Bitişik Mahallesi’nde ikamet eden eşi Gülnaz Kara evlerinde ziyaret edildi.

Şehit yakınlarının ve gazilerin en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Kaymakam Hasan Özyiğit şehit aileleri ile yakından ilgilenerek, onların duygularını paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here